Höstförsäljning 2023

Välkommen till årets höstförsäljning! En heldag för stora och små, med försäljning, aktivitetslistor, lotterier, auktion med mera. När energin tryter finns fika eller lunch och trevliga människor att tjöta med runt fikabordet. Klockan 10 lördagen den 25 november slås dörrarna upp, varmt välkomna! Vill du skänka något, läs längst ned på sidan!

Lördagen 25 november

Förmiddag: försäljning och fika

Dörrarna slås upp kl 10 med fika och försäljning. Här brukar finnas allt möjligt, beroende på vad händiga och generösa personer skänkt till församlingen. Tidigare år har det funnits bröd, kakor, hemgjorda marmelader, ostar, sticklingar, godis, julkort, handsydda förkläden, tygkassar, stickade mössor och mycket, mycket mer. Under dagen kan du även passa på att göra 300-swishen, buda på aktiviteter, snurra på ”godishjulet” och titta på vad som kommer att auktioneras ut senare. För barnen finns korv och bröd och någon aktivitet vid gott väder utomhus.

Lunch 12:30

Någonstans där mitt i försäljningen och innan auktionen går det att köpa lunch. Det blir paj, bakade av flera olika personer i församlingen.

Auktion 14:30

Häng med och buda på auktionslotterier och enstaka objekt. Mycket är tillverkat av olika händiga personer. Kan du inte vara på plats så be ett ombud att buda för dig! Vet du ingen tillgänglig kontakta Lotta (mail längst ned) som kan vara tillgänglig på telefon/videochat/messenger. Bilder kommer läggas upp på kyrkans instagram och facebook, på de olika auktionslotterierna. Då auktionslotterierna görs klara först på fredag så kommer de att postas fredag kväll.

Notera att betalningsmedel kommer att vara swish eller samlat till en faktura, alltså finns det ingen möjlighet att betala med kontanter.

300-kronors Swishen

Swisha 300 kr och få chans på blommor, delikatesskorgar, saker på temat jul med mera. Tänkt på att betalar du dubbelt har du också dubbel chans. Du kan välja att swisha redan nu, men måste göras senast lördagen den 25 november kl 14. Själva dragningen görs på höstförsäljningsdagen på ditt telefonnummer. Vi kontaktar de som inte är på plats efter dragningen.

OBS! I år använder vi Equmenias swish till 300-swishen

Swish: 123 147 04 26 – Märk swishen “300swishen”

Har du inte swish? Kontakta Hans Bryntesson hans.bryntesson@gmail.com så kan du betala in på annat sätt och ditt telefonnummer kommer med det antal gånger du betalat för. 

Ge en gåva

Givetvis har du även möjlighet att även ge en gåva till Församlingen via Swish, Bankgiro, och kollekt. Vi är mycket tacksamma för det du kan tänka dig bidra med.

Aktivitetslistor

Varje år har vi de populära aktivitetslistorna med olika aktiviteter. Några aktiviteter har ett fast pris och andra har ett begränsat antal platser där du kan buda för att få en plats.

Du kan redan nu anmäla dig och buda på aktiviteterna – kontakta Staffan på skarrie@telia.com. eller skriver upp dig på aktivitetsaffischen i kyrkans fikasal. Staffan kommer att vara på plats under höstförsäljningsdagen.

Här nedan ser du kortfattat vilka aktiviteterna är. Mer detaljerad information finns att läsa på aktivitetsaffischerna i kyrkans fikasal under höstförsäljningsdagen eller om du mailar och frågar Staffan.

Årets aktiviteter

Vill du skänka något till höstförsäljningen?

Lämna gärna in ditt bidrag senast fredag förmiddag den 24 november. Försäljningsgruppen kommer att vara på plats under fredagen för att fixa i ordning det sista. Det går jättebra att lämna saker i kyrkan under veckan – ett förslag är till exempel att lägga det i scoutrummet bredvid fikasalen. Meddela bara att du lämnat något, så gruppen inte missar ditt bidrag!
Färskvaror går att lämna på själva lördagen innan kl 10, men släng gärna iväg ett mail om att du kommer, så kan gruppen göra plats i förväg 🙂

Frågor eller om du vill meddela att du lämnat något till försäljningen:
Ann-Marie Skarrie skarrie@telia.com
Har du foton på det du tänker skänka, maila gärna:
Lotta Carlsson på charlotte.carlsson@gmail.com