bild på stjärnor

Barnrytmik

Barnrytmiken är inställd tills vidare pga Covid.

Sjung med ditt barn!

Vi träffas torsdagar kl 13:30 med start start 10 september. Tillsammans med våra barn får vi en mysig stund med barnsånger och ramsor, några vi kanske minns från vår egen barndom men också nya och roliga bitar. Här får du också en möjlighet att träffa och umgås med andra småbarnsföräldrar.  Göra nya bekantskaper, eller som en aktivitet där du och dina vänner med små barn kan mötas. Så tipsa gärna vänner och bekanta som du vet också är intresserade! Välkommen!

Om gruppen

• För barn från ca 6 månader till två år  där syskon i förskoleåldern också är välkomna att följa med!
  •  70:- per gång (inkl vuxenfika) eller 800:- för alla tillfällen.
  • I grupp ca 30 minuter.
  • Efter gruppen fikar vi vuxenfika som är inkluderat i priset. I köket finns möjlighet till värmning och tillagning för de små (mikro, vattenkokare, spis).

Ledare och Anmälan

Ledare för barnrytmiken är Sofia Envik. Men anmälan dig gör du till vår pastor Carin Folkesson. Även frågor ställs i första hand till Carin på Tel: 0708 – 36 37 30
e-mail: pastor@johannebergsequmeniakyrka.se
Kyrkans adress: Pilbågsgatan 17, Göteborg.

Om kyrkan

Vi är en liten kyrka med en stor församling och stort hjärta för att vi alla är olika. Oftast får vi höra att vi har en öppen och tillåtande atmosfär och just musik är något vi tycker mycket om och har gott om.  Kyrkan och församlingen tillhör Equmeniakyrkan.

Hur du tar dig hit

Vi är en liten grå träkyrka som ligger närmast en hållplats som heter Pilbågsgatan där bussar  nr 18, 19, 52 regelbundet stannar. Parkeringsplatser med avgift finns fåtalet vid kyrkan. Själva kyrkan har entré med möjlighet att ta in barnvagnen, toalett med skötbord och annat de små kan behöva.