Söndagsskola & RUG

Ungefär en gång i månaden får barnen möjlighet att gå iväg från gudstjänsten till sin egen söndagsskola. En stund med pyssel, sång och lek tillsammans. Du ser när i ett urval i kalendern längst ned på sidan.

Andra söndagar går det bra att hänga med i gudstjänsten och köra leksaksbil på bänken framför eller pyssla vid ritbordet i kyrksalen. För de som vill finns lekrummet på ovanvåningen med leksaker för de små och möjlighet att lyssna på gudstjänsten via högtalare för de stora.

Söndagskola/söndagsklubben

Vi samlas i kyrkan och deltar i gudstjänsten en stund. Därefter fortsätter vi med spännande och roliga aktiviteter så som bibelberättelser, pyssel, lek och fika.

Beroende på hur åldersgruppen barn ser ut i kyrkan, så ser också söndagsskolan olika ut. För närvarande träffas alla barn i alla åldrar, till en stund med sång, pyssel och lek i det så kallade lekrummet på kyrkans övervåning. Söndagsskolan börjar med att alla är med en stund på gudstjänsten. Ibland kallas även söndagsskolan för söndagsklubben.

RUG

I perioder med många barn, får de lite äldre chans att ha en egen träff som har kommit att kallas RUG. Det kan vara att hitta på något eget i kyrkan lokaler under gudstjänsten eller göra något helt annat utanför kyrkan.

För frågor om söndagsskolan och RUG kan du vända dig till pastor@johannebergsequmeniakyrka.se