Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänst i Johannebergs Equmeniakyrka. Denna söndag predikar Carin Folkesson och gudstjänstledare är Kerstin Twedmark. Det blir musik av Marie Welander och till de gemensamma sångerna spelar Staffan Skarrie. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänst i Johannebergs Equmeniakyrka. Denna söndag blir det mycket sång av gospelkören In Trust. Helena Lind håller en betraktelse och Linda Malmsten är gudstjänstledare. Till de gemensamma sångerna spelar Per Björkman. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Bokfika

Vi träffas för att fika och samtala om skönlitteratur. Kaffe och te fixar vi tillsammans i kyrkan. Var och en tar med eget fikabröd.

bild på nattvardsdbägare och ett fat med bröd

Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst med nattvard

Välkommen till gudstjänst i Johannebergs Equmeniakyrka. Detta är sista gudstjänsten innan sommaruppehållet. Denna söndag predikar Carin Folkesson och gudstjänstledare är Ola Westlin. Det blir musik av Ola Westlin och till de gemensamma sångerna spelar Per Björkman. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst

Välkommen till första gudstjänsten efter vårt sommaruppehåll! Denna söndag predikar Carin Folkesson och Johan Sundqvist är gudstjänstledare. Det blir musik av Amanda Kaså. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänst! Denna söndag predikar Carin Folkesson och Anna Backe Orrebrand är gudstjänstledare  Det blir sång och musik av Linda och Edith Malmsten. Linda spelar även till de gemensamma sångerna. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänst med nattvard! Denna söndag predikar Carin Folkesson och det blir musik av Sara och Daniel Jonåker. Sara spelar även till de gemensamma sångerna. Efter gudstjänsten finns kyrkfika till ett självkostnadspris.

Johannebergs Equmeniakyrka

Gång på gång

Vi tar en längre promenad med paus för fika (Medtag eget fika). För frågor om vilken rutt vi ska ta, eller om vädret verkar osäkert - kontakta Pastor Carin Folkesson pastor@johannebergsequmeniakyrka.se  

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!